BOOM Watches

Visar 1–24 av 62 resultat

Boom Watches

Med Boom klockor kan du snabbt ändra utseende på din klocka, för att matcha dagens outfit!

Boom Watches Logga hos Elegantaklockor.se

Herr och damklockor

Stilrena klockor

Modulära klockor

Skapa din egen klocka!

BOOM Watches är ett Svenskt klockmärke som erbjuder mer än snygga modulära klockor till både damer och herrar. BOOM står för Brand Of Open Minds, och vill utmana det gamla och föråldrade genom kreativt nytänkande. Med Boom Watches får du en unik möjlighet att med några enkla steg designa din egen klocka därmed få uttryck för din egen stil och personlighet.

Dessa modulära klockor består av 4 olika delar som du kan byta ut för att matcha olika stilar. Man kan välja bland fler än 3,700 olika variationer och skräddarsy sin egen klocka efter just sina önskemål och byta ut delar efter den stil man har för dagen.

Ta inspiration från färdiga kollektioner eller köp en box och börja designa själv, eller varför inte köpa den som present och ge bort till en släkting eller vän!

10% rabatt på alla klockor!Använd rabattkoden: jul19

10% Rabatt!